The Blog Café

The English version of this page is under construction


The Blog Cafe

Al zo vaak gehoord dat je moet bloggen? En je wil graag makkelijk bloggen, snel en gestructureerd artikelen schrijven. Dat is precies de reden om naar mijn Implementatiesessie het BlogCafé te komen om daar samen met andere ondernemers je eerstvolgende blogartikel te schrijven volgens een uniek systeem.

macbook-577758__340

  • Je weet waarom je wil bloggen, je hebt ideeën zat, je weet dat je het kunt en toch komt het er te vaak niet van. Hoe schrijf je gestructureerd, snel, makkelijk EN uniek?
  • Wat moet er nu in een artikel staan, wat is een goede opbouw, een logische volgorde en hoe zorg je dat je je lezer betrekt?
  • Wil je ook zo graag een hele kennisbank aan waardevolle blogartikelen op je website staan waarmee je nieuwe klanten aantrekt en lezers kennis laat maken met jouw expertise?

Dus wil jij alles wat je aan waarde wil delen met je lezers, je prospects en je klanten op een zo gemakkelijk en authentiek mogelijke manier schrijven? Lijkt het je fantastisch om alle moeite, energie, stress en tijd die het bloggen je nu kost achter je te laten? Wil jij GRATIS mijn onbetaalbare hulp en de input van andere ambitieuze ondernemers? Zodat je altijd makkelijk kunt bloggen?

JijBentEenGeweldigeBloggerKom naar mijn GRATIS BlogCafé

Ik geef je een strategie en een structuur waarmee
bloggen een fluitje van een cent wordt.

Een strategie en een structuur die ik zelf ook gebruik en die tot nu toe talloze ondernemers ook al succes hebben gebracht. Daarom zijn deze sessies onbetaalbaar
en ik bied ze je GRATIS aan! Ik vraag alleen een kleine vergoeding in de onkosten.

 

Waar je in het BlogCafé mee gaat werken:

  • De ingrediënten van een effectief en waardevol blogartikel. Wat komt er in? In welke volgorde schrijf je? Hoe bouw in het artikel op? Hoe zorg je dat er niks ontbreekt? Ik laat zien met welke strategie ik al jaren klanten en nieuw opdrachten met mijn blog krijg.
  • De sleutel tot snel en authentiek schrijven. Schrijven kun je leren. Authentiek schrijven is makkelijker dan je denkt, zodra je weet hoe. Ik ga je dat leren en ik ga je ook laten ervaren hoe het voelt, omdat ik zeker weet dat hij het ook kan. Ruim honderd anderen zijn je al voorgegaan met mijn aanpak.
  • Nieuwe onderwerpen voor jouw volgende blogartikelen. Dat is de bonus aan het eind van deze sessie. Je krijgt de smaak te pakken van het schrijven, dus is het belangrijk dat je aan goede, nieuwe onderwerpen komt. Hoe je dat kan doen ga ik je vertellen en laten zien, en dan heb je een strategie voor altijd!

Wat zeggen anderen over mijn implementatiesessie?

Veel bruikbare info, nuttige tips en je gaan meteen doen, dus het blijft niet bij theorie alleen. Is een sterk punt van de workshop.
Joanke Sierksma De Essentie
In korte tijd heldere en structurele info over bloggen en inspirerend.
Lisette Tiggelaven Reflexologiepraktijk Lisette
Hier moet je beslist naar toe gaan, zeer leerzaam.
Wilma te Paske – Wilma te Paske 
Je krijgt hier hele mooie tools, veilig, to the point. Je gaat naar huis een een blog waar je je eigen diepte in herkent.
Martina Gijsbers Vrouwenvallei
Wanneer je naar het BlogCafé komt kun je hier veel leren, inzichten ontvangen en blij naar huis gaan met goede tips en tools.
Hanneke van der Kam Qi Bright
Het BlogCafé is heel inspirerend als je vastloopt in het bloggen. Duidelijke, simpele, heldere, bruikbare handvatten om direct mee aan de slag te gaan.
Pauline Eisenga Blij zijn met jezelf 
Waarom ik je aanraad om naar het BlogCafé te gaan:
Je gaat het doen. Handige lijst hoe je kunt schrijven. Inspiratie
Jeannet Locht – Kleur Intens 
Waarom je naar het BlogCafé moet gaan:
– praktische tools voor het bloggen (recept)
– grappig – luchtig qua tekst
– je komt met andere en nieuwe ideeën thuis
– ineens sta je niet meer alleen voor je blog
Maria Simons Gezinscommunicatie 
Saskia heeft ons hele duidelijke informatie gegeven hoe je in zeer korte tijd een blog kan schrijven. Juist de tijdsdruk zorgt ervoor dat je blog dicht bij je spreektaal blijft en daardoor authentiek is. Heb je deze workshop nog niet gevolgd het is zeker een aanrader.
Else Marijke Iburg – Job Joy 
Je gaat aan het einde van het BlogCafé weg met een blog en een systeem om zelf blogs te schrijven en met een manier dat je er weinig tijd aan kwijt bent.
Marja van Veen – Hiking Factory
Ik raad je aan om naar het BlogCafé te komen, omdat je hier prima leert structuur toe te passen in het tekstschrijven.
Karin Ooms – Aan Het Paradijs 
Je kunt in het BlogCafé een recept krijgen waarbij je van start kunt. Een duidelijk inzicht krijgt wat bloggen voor je kan betekenen, en dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als je denkt!
Andie IJssel – BWPHOTO

Praktische zaken

Mijn implementatiesessies vinden plaats op donderdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.
Locatie: Hesselingen 32, 7944 HR in Meppel

Neem NU actie!

Wil jij bloggen voor meer klanten? Wil jij jezelf ECHT laten zien als expert? Ben je toe aan makkelijk bloggen, minder stress, authentiek schrijven en snel je blogartikelen leren schrijven? Voel je dan van harte welkom om op mijn Implementatiesessie het BlogCafé te komen.