About Saskia

The English version of this page is under construction

 

Ben jij een gepassioneerde en ambitieuze ondernemer en expert op jouw vakgebied? Wil jij een inspirerend blog opbouwen? En wil jij graag net als ik veel reacties op je blogartikelen en jouw blog als ultiem marketingmiddel gebruiken? Wil jij met jouw blog grote impact hebben, mensen inspireren en een waardevol persoonlijk erfgoed opbouwen waarmee je een voorbeeld bent voor de volgende generatie?

Maar je krijgt je blog niet helemaal van de grond. Je vindt het lastig om regelmatig te bloggen. Je vindt het lastig om goede onderwerpen te vinden. Je raakt gedemotiveerd, omdat je bijna geen reacties krijgt. Je voelt frustratie over HOE je een blogartikel schrijft, WAAROM het zoveel tijd kost en HOEVEEL stress het oplevert. Je weet hoe belangrijk bloggen voor je bedrijf is, maar je krijgt het gewoon niet voor mekaar. Je hebt mijn hulp hard nodig.

0053 300

Mijn naam is Saskia van de Riet en ik geloof in de kracht van ondernemers zoals jij. Ik geloof ook dat jij vol passie en deskundigheid een hele waardevolle bijdrage levert. Ik weet zeker dat ook jij met je blog de visie die ik voor jou heb voor jezelf kunt vervullen en dat de wereld jouw bijdrage echt nodig heeft. Ik geloof heilig in mijn visie voor zakelijk bloggen, voor mezelf, voor ondernemers en voor jou:

Leave your Legacy
Ik geloof dat bloggen een proces is waar “leave your legacy” het resultaat van is. Je leeft wat je doet als ondernemer, je doet het vanuit en met liefde en dat levert dan je legacy op zoals je dit wilt delen en doorgeven. Live, Love & Leave your Legacy.

Legacy is dat wat jij tijdens en na je leven wil achterlaten, en waar je om herinnerd wil worden: jouw persoonlijk erfgoed. Door woord voor woord, tekst voor tekst, stap voor stap en blog voor blog jouw persoonlijk erfgoed op te bouwen, ga jij groeien als mens, als ondernemer en als inspirator. Elke dag ga je hier de vruchten van plukken. Deel met je blog wat jouw passie is, jouw bijdrage aan een betere wereld en jouw persoonlijk erfgoed. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld je dankbaar zal zijn. Dat je daar rijkelijk voor beloond mag worden en je elke dag kunt opstaan om vol vertrouwen en energie te doen wat jij het liefste doet.

Waarom wil ik jou helpen?

Ik heb een veelzijdige carrière achter de rug. Opgeleid als bètamens, als bouwkundig ingenieur met afstudeerrichting constructieleer (rekenen, rekenen, rekenen) heb ik jarenlang fulltime gewerkt in de bouw. Ik was gespecialiseerd in het berekenen van betonconstructies. Met onwijs veel plezier. In 1989 verhuisde ik naar Engeland. Het avontuur tegemoet. En daar heb ik als bouwkundige zeven jaar lang ziekenhuizen ontworpen. Niet het esthetische ontwerp, nee de praktische en logistieke, technische indeling van die ziekenhuizen. En ineens ontdekte ik daar dat ik ook goed was in taal. Mijn Engels was uitmuntend, ik ging door voor een native speaker en heb zelfs vier jaar lang Nederlands conversatieles gegeven aan Engelstalige volwassenen. Totdat het kwartje uiteindelijk viel: taal en techniek gaan samen – voor mij althans – en schrijven is te leren.

Zo heb ik 14 jaar lang gewerkt als fulltime vertaler Engels, eenmaal terug in Nederland. En voor mijn internationale vertaalbureau heb ik leren bloggen. Zakelijk bloggen. En hoe ongelukkiger ik werd van de vertaalwereld, hoe gelukkiger en succesvoller ik werd met bloggen. Na elke blogartikel kreeg ik binnen 24 uur zeven zoveel offerte-aanvragen. En als je weet dat mijn conversiepercentage op vertaaloffertes boven de 90% lag, kun je wel begrijpen hoe blij ik van dat bloggen werd 🙂

Ondertussen werd ik steeds ongelukkiger van de vertaalwereld…. Toen ben ik trainingen gaan volgen bij Open Circles Academy. En ik ben alles gaan toepassen. En na een jaar of drie nadat ik zakelijk was gaan bloggen is bij mij de blogvonk overgeslagen. Het was me ineens duidelijk: ik moest van zakelijk bloggen mijn business maken. En andere ondernemers gaan leren wat ik goed kon: bloggen met impact! Ik ben nu zo gelukkig! Ik word zo blij van het helpen van ondernemers die zo ongelooflijk veel te vertellen hebben te helpen om dat stap voor stap te doen, te delen en impact te maken met hun kennis en hun bedrijf. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik hierbij mijn steentje kan bijdragen. En dat ik samen met mijn klanten mag blijven groeien en bloeien.

In mijn programma’s leer ik jou precies, stap voor stap wat ik heb gedaan om dit ook te bereiken. Als trainer, als inspirator en als liefdevolle stok achter de deur. Jij hebt het nodig om te zien hoe jij het ook kan. Ik laat jou zien in welke volgorde je stap voor stap kunt zetten om je blog jouw eigen succesvolle en inspirerende platform voor Leave your Legacy te laten zijn.

Sinds maart 2017 ben ik te boeken als spreker. Heb jij zelf interesse, of ken je iemand die mij als spreker zou willen inschakelen, kijk dan op http://bit.ly/boek_mij_als_spreker

Zet nu je eerste stap!

Om je te helpen heb ik een gratis cadeau voor jou: mijn e-book “Bloggen met Impact”. Vul op het groene formulier bovenin de rechterkolom je naam en e-mailadres achter en je kunt meteen van start!

Leave your Legacy
Saskia