Speaker

The English version of this page is under construction

YES, I want to book Saskia as a speaker

Mijn motivatie om te spreken is om vrouwelijke ondernemers te inspireren en in hun kracht te zetten. Spreken en inspireren zit mij in het bloed.

Ik ben bekend als de blogexpert voor vrouwelijke ondernemers die van hun zakelijk blog de ultieme marketingmachine willen maken en zo aan hun persoonlijk erfgoed bouwen.

sprekenHet liefst spreek ik over bloggen vanuit je hart, je blog als marketingmiddel en het verzilveren van je zakelijk blog voor vrouwelijke ondernemers.

Ik zet graag mijn unieke combinatie aan werkervaring in de wereld van taal, de bouw en marketing, zowel in Engeland als in Nederland om vrouwelijke ondernemers zich te laten bevrijden van alle obstakels die authentiek, intuïtief bloggen en legacy blogging in de weg staan.

Iedereen heeft een verhaal. Elke ondernemer heeft een onuitputtelijk bron van cadeaus in de wereld te brengen. Ik wil graag de 3W’s van legacy blogging doorgeven: Weten Wijsheid Waarde.

Ik geloof in de kracht van vrouwelijke ondernemers en dat zij vol passie en deskundigheid een hele waardevolle bijdrage leveren. Ik ben ervan overtuigd dat je met je blog mijn visie voor jezelf kunt vervullen. Dat de wereld jouw bijdrage ook echt nodig heeft.

Wil je me boeken als spreker? Dat kan vanaf € 1.500 excl. btw.

Wanneer ik spreek zet ik vrouwelijke ondernemers in hun kracht, motiveer ik ze en bevrijd ik ze. De vraag is, durf je dat aan?

Ik wil Saskia nu als spreker boeken