VIP-actie

  • Wil jij graag jouw blog eens onder de loep nemen?
  • Ben jij van plan om jouw blog in 2015 voor jou te laten werken?
  • Wil jij dat jouw blog in 2015 meer wordt gelezen?
  • Ben jij toe aan meer reacties op jouw blog in 2015?
  • Zou je graag je blogactiviteiten beter willen structureren?
  • Vind jij dat jij jouw lezers veel te bieden hebt met jouw blog?
  • Ben je bereid om jouw blog een echte boost te geven?
  • Wil je graag dat jouw bloglezers zich herkennen in jouw artikele

 Dan is deze speciale VIP-actie Oud&Nieuw voor JOU!

Dit zijn de 10 VIP-cadeaus:

3 bloganalyses – een BlogAnalyse is een scan van één van jouw gepubliceerde blogartikelen. Je krijgt er dus drie, en je kiest zelf van welke blogartikelen je een BlogAnalyse wilt. Je krijgt dan een overzicht van tips en verbeterpunten op het gebied van taal, structuur, leesbaarheid, lezerspubliek, inhoud, call to action onderwerpen en reacties.

3 blogredacties – een BlogRedactie is een controlescan van één van je nog niet gepubliceerde blogartikelen. Je krijgt er dus drie, en je kiest zelf van welke concept-blogartikelen je een BlogRedactie wilt. Je krijgt dan een overzicht van tips en verbeterpunten op het gebied van taal, leesbaarheid, inhoud en call to action. Hierna zijn je drie blogartikelen klaar voor publicatie!

3 skypesessies – een SkypeSessie is een persoonlijk skypegesprek van 30 minuten voor jou en mij. Dat gesprek is dus één-op-één en jij kunt mij jouw vragen stellen over jouw blog en je blogartikelen. Je krijgt er dus drie, en je kunt met mij afspreken op welke data we dit doen, in de maanden januari, februari en maart 2015. Jij stelt jouw vragen over elk onderwerp over je blog, bijv. over taal, structuur, leesbaarheid, lezerspubliek, inhoud, call to action, marketing, promotie, goede onderwerpen, reacties of iets anders waar jij mee zit.

1 stappenplan – een StappenPlan ontwikkel je voor je eigen blog aan de hand van wekelijkse e-mails gedurende 3 maanden (12 e-mails in totaal) waarmee je een sjabloon invult voor jouw persoonlijke stappenplan. Zo ga je met structuur en focus het nieuwe blogjaar in!

VIP07

 

 

 

 

 

 

De waarde van dit VIP-pakket is € 987 *.

Maar nu komt het: dit bedrag vraag ik niet van je. Ik wil je zo graag verder helpen dat ik hier een speciale prijs voor heb

[rad-hl]deze 10 cadeaus zijn voor jou zijn voor slechts € 597 *.[/rad-hl]

 

Waarom? Dat leg ik je graag uit! Ik wil meer impact kunnen maken. Ik wil dat JIJ meer impact kan maken. In deze korte video over mijn ‘Big Why’ leg ik je dat persoonlijk uit.

 

Jij hebt de wereld iets te bieden. Jij hebt de volgende generatie iets te bieden. Daarom wil ik zo graag dat jij je voor deze VIP-actie Oud&Nieuw inschrijft. Laten we samen meer impact maken. Elk op onze eigen manier. En dan vooral samen. 

[rad-hl]Registreer je snel als VIP-blogger voor 2015 via onderstaand formulier:[/rad-hl]

[gravityform id=”10″ name=”Aanmelden VIP-actie Oud&Nieuw” title=”false” description=”false”]

 

 

Alle prijzen met een * zijn exclusief btw.