Bedankt voor je aanvraag!

 

Bedankt voor je aanvraag van mijn e-book “Ontdek de Schrijver in Jezelf”

Binnen een paar minuten ontvang je een bevestigingsbericht via het e-mailadres dat je net hebt opgegeven.

Dat bericht bevat een bevestigingsknop. Zodra je daar op klikt ontvang je van mij de informatie en de downloadlink naar het e-book.

Ik wil ervoor zorgen dat jouw e-mailadres klopt en dat je inderdaad zelf om het BlogRecept hebt gevraagd. Op die manier ontvang je ook werkelijk dit cadeau van mij.

LET OP: Het is mogelijk dat dit e-mailbericht in je spammap beland… als dat zo is, zoek het bericht dan op en klik dan alsnog op de bevestigingsknop.

 

 

~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ ~ . _ . ~ 

Schrijf voor je BedrijfWil jij graag je boek voor je bedrijf schrijven?

Ik wil jou ondersteunen bij het schrijven van jouw boek waarmee jij de schrijver in jezelf ontdekt zodat jij de diepe wens om je boek te schrijven ook daadwerkelijk in het komende jaar uit laat komen.

Het Schrijf voor je Bedrijf programma dat ik heb ontwikkeld is juist voor jou, als zelfstandige, omdat ik zeker weet dat ik jou daarin kan ondersteunen. Ik wil dat je dat niet langer uitstelt…

Je bent daarom van harte welkom om op deze ochtend die is bedoeld voor jou zodat je kunt ervaren om met mij jouw boek dit jaar daadwerkelijk gaat schrijven en uitgeven. Uiteraard ben je van harte welkom, maar ik wil graag dat je erover nadenkt hoe jij en ik samen de volgende stap gaan maken. Want deze dag is bedoeld om te komen ervaren hoe ik je kan ondersteunen.

Wil jij graag je boek schrijven? Meld je dan hier aan.

Live, Love & Leave your Legacy
Saskia
xx