Boekpresentatie “Ik mis Wanda”

Boekpresentatie In Nederland alleen verliezen elk jaar 200.000 – 300.000 mensen een broer of zus. Toch is dit een veelal onbesproken onderwerp in onze maatschappij. Daar wil ik verandering in brengen. Daarom ben ik het boek gaan schrijven dat ik zo graag had willen lezen, toen ik mijn zusje Wanda moest missen.

Op 14 december 2018 – de dag waarop het precies 50 jaar geleden is dat mijn zusje Wanda het levenslicht zag, presenteer ik dit boek, waarmee ik mensen handvatten geef bij het verwerken van het verlies van een broer of zus. Mijn enige zusje Wanda is overleden aan de gevolgen van kanker toen ze dertig was. Dat was in 1999. 

De jaren daarna is me pas duidelijk geworden hoe ontzettend veel mensen een broer of zus moeten missen, en sommigen zelfs meerdere broers en/of zussen. Het werd me ook duidelijk waarom ik toch me toen zo alleen voelde in mijn situatie: er is echt weinig aandacht voor het verlies van een broer of zus in onze maatschappij. Voor mij is er destijds een lange weg van acceptatie, verwerking en groei in gang gezet en het werd me steeds duidelijker dat ik veel mensen kan helpen bij hun eigen verwerkingsproces. Ik heb nu een geweldig leven, en dat gun ik anderen ook!

Wil je lezen wat mijn missie is met dit boek – surf dan snel even naar: http://www.ikmiswanda.nl/missie/

Dit boek is voor mij de mooiste herinnering aan mijn zusje geworden, een jonge vrouw die, veel meer dan ik, durfde te dromen. Nu durf ik ook te dromen, en met die droomkracht wil ik anderen helpen. Een boek over dit onderwerp is een duurzame manier, een geschenk van haar aan mij en aan iedere broer of zus die ik kan hiermee bereiken.

Ik nodig je dan ook van harte uit om aanwezig te zijn bij deze boekpresentatie, zodat wij samen het verschil kunnen maken voor al andere mensen die – net als ik – een broer of zus hebben verloren.

De boekpresentatie vindt plaats in Meppel op 14 december 2018 van 14 – 17 uur.
Tussen 14:00 en 14:30 is er ontvangst met een kopje thee of koffie.
Om 14:30 begint de interactieve presentatie.
Na 15:30 ontvang je jouw boek, dat je kunt laten signeren tijdens de afsluitende borrel.


De ticketprijs voor deze middag heb ik zo laag mogelijk gehouden. Niet alleen de toegang tot de hele presentatie, inclusief de hapjes en drankjes zitten inbegrepen in de prijs, maar zelfs ook een exemplaar van het boek, dat ik jou persoonlijk zal overhandigen. De opbrengsten van dit boek komen ten goede aan het Wanda van de Riet Fonds. Een fonds op naam onder het Prins Bernhard Cultuurfonds dat mijn ouders hebben opgezet ter nagedachtenis aan hun lieve dochter.

Na afloop ontvang je jouw exemplaar van Ik mis Wanda – de route van verdriet naar vrij. Deze presentatie wordt afgesloten met een hapje en een drankje, en dan signeer ik ook met veel plezier jouw boek.

Deze presentatie is een besloten aangelegenheid, dus vooraf reserveren is noodzakelijk.

RESERVEER nu je ticket voor deze boekpresentatie als volgt:

1. Maak € 25 over via deze link
2. E-mail me via info@blogatelier.nl dat je jouw ticket (of meerdere tickets) hebt geboekt, en geef s.v.p. ook je naam, adres en je 06-nummer even door voor de factuur. Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor het geval er onverhoopt iets wijzigt aan het programma. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de factuur en alle gegevens die je nodig hebt om op 14 december aanwezig te kunnen zijn bij deze bijzondere boekpresentatie. Jouw eigen exemplaar van het boek krijg je dan op 14 december persoonlijk overhandigd door Saskia.
 

Ik kijk enorm uit naar je komst!
Saskia
xx

 

Heb jij zelf een broer of zus verloren en wil je meer lezen over de R.O.U.T.E. van verdriet naar vrij, vul dan hier je naam en e-mailadres in en dan ontvang je maximaal eens per week vrijblijvende informatie, blogartikelen en voorbeelden uit het boek Ik mis Wanda.

Live, Love & Leave your Legacy