Boekpresentatie “Ik mis Wanda”

Boekpresentatie In Nederland alleen verliezen elk jaar 200.000 – 300.000 mensen een broer of zus. Toch is dit een veelal onbesproken onderwerp in onze maatschappij. Daar wil ik verandering in brengen. Daarom ben ik het boek gaan schrijven dat ik zo graag had willen lezen, toen ik mijn zusje Wanda moest missen.

Op 14 december 2018 – de dag waarop het precies 50 jaar geleden is dat mijn zusje Wanda het levenslicht zag –  heb ik dit boek gepresenteerd. Ik dit boek geef ik mensen een ROUTE voor het verwerken van het verlies van een broer of zus. Mijn enige zusje Wanda is overleden aan de gevolgen van kanker toen ze dertig was. Dat was in 1999. 

De jaren daarna is me pas duidelijk geworden hoe ontzettend veel mensen een broer of zus moeten missen, en sommigen zelfs meerdere broers en/of zussen. Het werd me ook duidelijk waarom ik toch me toen zo alleen voelde in mijn situatie: er is echt weinig aandacht voor het verlies van een broer of zus in onze maatschappij. Voor mij is er destijds een lange weg van acceptatie, verwerking en groei in gang gezet en het werd me steeds duidelijker dat ik veel mensen kan helpen bij hun eigen verwerkingsproces. Ik heb nu een geweldig leven, en dat gun ik anderen ook!

Wil je lezen wat mijn missie is met dit boek – surf dan snel even naar: http://www.ikmiswanda.nl/missie/

Dit boek is voor mij de mooiste herinnering aan mijn zusje geworden, een jonge vrouw die, veel meer dan ik, durfde te dromen. Nu durf ik ook te dromen, en met die droomkracht wil ik anderen helpen. Een boek over dit onderwerp is een duurzame manier, een geschenk van haar aan mij en aan iedere broer of zus die ik kan hiermee bereiken.

Ik nodig je dan ook van harte uit om aanwezig te zijn bij deze boekpresentatie, zodat wij samen het verschil kunnen maken voor al andere mensen die – net als ik – een broer of zus hebben verloren.

De boekpresentatie heb ik ervaren als een bijzondere en goed bezochte bijeenkomst. Aanwezigen hebben hun boek in ontvangst genomen en kregen de gelegenheid dit te laten signeren.

De opbrengsten van dit boek komen ten goede aan het Wanda van de Riet Fonds. Een fonds op naam onder het Prins Bernhard Cultuurfonds dat mijn ouders hebben opgezet ter nagedachtenis aan hun lieve dochter.


Het boek is nu hier bestellen:

Ik mis Wanda (paperback in Dutch)

Heb jij zelf een broer of zus verloren of ken jij iemand die een broer of zus heeft verloren, en wil je meer lezen over de R.O.U.T.E. van verdriet naar vrij, vul dan hier je naam en e-mailadres in en dan ontvang je maximaal eens per week vrijblijvende informatie, blogartikelen en voorbeelden uit het boek Ik mis Wanda.

Live, Love & Leave your Legacy