Makkelijk Bloggen

MakkelijkBlog1

 

 

 

Zou jij wel met minder M.E.S.T. willen bloggen? Zodat bloggen minder Moeite, Energie, Stress en Tijd kost? Nou dat kan en dat is precies de reden om dan mee te doen het digitale programma van Makkelijk Bloggen om in zes weken te leren en te ervaren hoe je met de juiste informatie, sjablonen, systemen en opdrachten simpel en met zo min mogelijk M.E.S.T. kan bloggen.

makkelijk bloggen

  • Je weet dat je wil bloggen, je hebt ideeën zat, je weet dat je het kunt en toch voelt het alsof er teveel tijd en moeite in gaat zitten?
  • Hoe zorg je er nu voor dat je het bloggen systematiseert voor je bedrijf en toch waardevolle, unieke content schrijft?
  • Wil je ook zo graag je droomlezers bereiken, helpen en betrekken op je blog waardoor je nieuwe klanten aantrekt en lezers kennis laat maken met jouw expertise?

Dus wil jij alles wat je aan waarde wil delen met je lezers, je prospects en je klanten op een zo gemakkelijk en authentiek mogelijke manier schrijven? Lijkt het je fantastisch om alle moeite, energie, stress en tijd die het bloggen je nu kost achter je te laten? Wil jij  mijn onbetaalbare hulp en het gemak van sjablonen, systemen en input van andere ondernemers in dit programma? Zodat je altijd makkelijk kunt bloggen?

Gun jezelf dan het programma Makkelijk Bloggen

Makkelijk BloggenIk geef je een structuur, beproefde systemen die echt werken en waarmee bloggen voor je bedrijf een fluitje van een cent wordt.

Een structuur en systemen die ik zelf ook gebruik en waarmee ik andere ondernemers ook al aan blogsucces hebben gebracht. Daarom is dit programma onbetaalbaar!

Waar je in Makkelijk Bloggen mee gaat werken:

  • De opzet van je blog, van groot naar klein. Je gaat je grote blogthema bepalen, goede onderwerpen vinden, een lezersprofiel opstellen en uitwerken je blogartikelen snel schrijven.
  • Het profiel van je droomlezer. Voor wie schrijf je? Wat wil je dat je droomlezer doet? Wat zijn de frustraties van je droomlezers? Waar vind je jouw droomlezers? Hoe bereik je jouw droomlezers echt? Hoe zorg je dat jouw droomlezer gaat reageren op je blog?
  • De sleutel tot snel en authentiek schrijven. Schrijven kun je leren. Authentiek schrijven is makkelijker dan je denkt, zodra je weet hoe. Ik ga je dat leren en ik ga je ook laten ervaren hoe het voelt, omdat ik zeker weet dat hij het ook kan. Ruim honderd anderen zijn je al voorgegaan met mijn aanpak. En dat gaat een stapje verder dan bij het BlogCafé.
  • Trefzekere manier om TopTitels te schrijven. Toptitels zijn titels die de reden is dat lezers je blog gaan lezen, maar ook een belofte inhouden, een belofte die je in je blog gaat inlossen. Met voorbeelden en een opdracht leer je dat in een handomdraai ook voor jouw blog.
  • Schrijf elke keer een effectieve call-to-action. Je hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Met handige informatie, een strategie, voorbeelden en opdrachten kun je veel variatie aanbrengen in jouw calls-to-action
  • Trek nieuwe lezers aan naar je blog. Dat is de bonus in de laatste week van het programma. Je hebt dan de smaak te pakken van het schrijven van titels, content encalls-to-action, dus is het belangrijk dat je je weet hoe je jouw blog goed onder de aandacht kunt brengen. Hoe je dat kan doen ga ik je vertellen en laten ervaren, en dan heb je een strategie voor altijd Makkelijk Bloggen!

Praktische zaken

Het digitale programma duurt zes weken. Aan het begint van die zes weken krijg je een voorbereidende opdracht die je binnen een kwartier kunt doen en ervoor zorgt dat je beslagen ten ijs kunt beginnen aan de zes weken. Jij bepaalt wanneer jouw zes weken in gaan, door het moment van jouw aanmelding. Je kunt dus meteen aan de slag!

Neem NU actie!

Wil jij bloggen met minder M.E.S.T.? Wil jij jezelf ECHT laten zien als de expert op jouw vakgebied? Ben je toe aan makkelijk bloggen, minder stress, authentiek en snel schrijven? Gun jezelf dan deze digitale cursus Makkelijk Bloggen waar bloggen voor je ultieme marketingmiddel wordt.

Bonus

O ja, er wachten ook nog twee gave bonussen op je 🙂

BONUS 1
1 skype-sessie van 30 minuten met mij persoonlijk

BONUS 2
Toegang tot een besloten Facebook-groep waarin je terecht kunt voor vragen, antwoorden, feedback en inspiratie. Ook als de zes weken zijn afgelopen.

De opdrachten, audio-bestanden, informatie en voorbeelden krijg je eens per week via de mail, altijd op maandagochtend in je inbox. Dan kun je meteen Makkelijk Bloggen inplannen in je nieuwe werkweek. Je kunt alles in je eigen tijd en in je eigen tempo doen en toch ook genieten van de input van andere deelnemers aan Makkelijk Bloggen en mijn persoonlijke reacties in de Facebookgroep waar jij toegang toe krijgt. Gun jezelf een killer blog en meld je nu meteen aan!

Wat is jouw investering?

Hier wordt het interessant. De waarde voor dit 6-weekse trainingsprogramma is € 795* .
De werkelijke prijs die ik normaal reken is is slechts € 497*.

Dat is echter niet de investering die ik nu van je vraag. Wanneer jij aan dit programma wil meedoen – juist omdat je al aan het BlogCafé hebt meegedaan – bied ik je dit momenteel aan voor slechts € 297* Makkelijker kan ik het niet voor je maken 🙂

* LET OP: alle prijzen zijn exclusief b.t.w.

Meld je hieronder snel aan:

MakkelijkBlog1

 

 

 

[gravityform id=”19″ title=”true” description=”true”]