Word meester van je blog - Menu

Doel: aan de slag met een blauwdruk voor je blog

Creëer een praktisch werkbare blauwdruk voor het vinden van je onderwerpen, het schrijven van je authentieke blogartikelen die mensen willen lezen en maak werkelijke connectie met je lezers. Hiermee krijg jij je blog van de grond, en zorg je ervoor dat je een waterdichte strategie en schrijfmethode hebt waarmee in 30 minuten je blogartikelen leert schrijven.

Jouw menu

.

Jouw investering

  • 6 wekelijkse één-op-één sessies van 60 minuten.
  • Helderheid en content creëren voor elk van de 6 essentiële ingrediënten.
  • 1 evaluatiesessie
  • Je hebt voor de gehele periode van 6 weken toegang tot contact met mij via e-mail en/of whats'app.
  • € 900 (betaling vooraf)
  • Prijzen zijn per persoon - alle betalingen dienen vooraf te worden voldaan.
  • Er wordt geen BTW in rekening gebracht.

Upgrade naar het Master Chef Programma

Tot en met de sessie in de vierde week van je 6-weken programma bied ik je de gelegenheid een upgrade te maken naar het Chefkok programma van zes maanden, zonder extra kosten: je betaalt dan uitsluitend het verschil in prijs van het 6-weken Menu programma en het 6 maanden Chefkok programma. Zo kunnen alle programma's op een goede manier worden afgerond, afgestemd op de doelen die je hebt gesteld. Deze upgrade is niet meer mogelijk na het afronden van het 6-weken Menu programma.

Dus, als jij nu voelt dat je in de startblokken staat om je blogreis aan te gaan en meester van je eigen blog wil worden, boek dan nu je Ingrediënten-sessie bij mij, door me een e-mail te sturen via info@blogatelier.nl

Live, Love & Leave your Legacy
Saskia
xx

PS - je kunt met mij in het Nederlands of in het Engels werken: aan jou de keus!