Ontdek de Schrijver in Jezelf

Ontdek de Schrijver in Jezelf is een programma dat ik heb ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers, zoals jij, die de schrijver in zichzelf willen ontdekken.

Ik laat je graag persoonlijk kennismaken met dit programma en de manier waarop ik jou daarin begeleid. Hoe zou het voor je zijn om de schrijver in jezelf te ontdekken?

Ook op deze vragen krijg jij beslist antwoord:

  • Hoe ga je die schrijver wakker maken?
  • Hoe ga jij het boek schrijven dat jou klanten oplevert?
  • Hoe ga jij een boek schrijven dat volledig uniek en authentiek is?
  • Hoe ga jij leren schrijven op een manier die je aantrekkingskracht geeft.
  • En hoe doe je dat met zo min mogelijk moeite, energie, stress en tijd?

Om die vragen te beantwoorden nodig ik je van harte uit voor een kosteloze kennismaking met mij en mijn werkwijze. Deze informatie-ochtend is prachtig, verhelderend en meteen toepasbaar in jouw business en is uitsluitend bedoeld voor ondernemers die dit jaar willen schrijven. Laat het helder zijn dat deze dag jou tot niets verplicht.

Ik wil om die reden graag dat jij hier op voorhand serieus over nadenkt. Want, als je zeker weet dat je de investering van het geld en de tijd, evenals de commitment aan jezelf doet, dan kun je ter plekke meteen beslissen of het Schrijf voor je Bedrijf Programma iets voor jou is.

Kortom: als jij hiertoe serieus bereid bent, dan mag je deze Kennismakingsochtend “Ontdek de Schrijver in Jezelf”┬ániet missen.