Wat is Jouw BlogRecept?

Je kunt voor het schrijven van een blogartikel een vaste structuur gebruiken. Het is veel gemakkelijker om te schrijven wanneer je zelf helderheid hebt over hoe het artikel is opgebouwd. Vandaar dus een structuur. Dat kun je zien als een recept.

Net als een recept voor een lekker gerecht, zoals bijvoorbeeld erwtensoep. Een goed recept geeft het aantal porties, de ingrediënten en benodigdheden, de werkvolgorde, de instructies en het eindresultaat aan. Zo werkt het met een blogartikel ook.

Wat levert een recept jou op?Jouw Blog Recept

Met een recept (denk even aan die heerlijke erwtensoep) is het van tevoren duidelijk hoe het eindresultaat er uit gaat zien en hoeveel porties je hebt. Je weet ook dat als je het recept volgt, het eindresultaat gaat zijn wat jij ervan verwacht. Met een goed blogrecept is dit net zo: je weet van tevoren waar het artikel over gaat, wat de ingrediënten zijn, hoeveel alinea’s (de porties), wat de volgorde is en hoe het eindresultaat er uit ziet.

Dankzij het recept kun je ook snel en efficiënt werken: je legt de ingrediënten en de benodigdheden klaar, je haalt je recept tevoorschijn, je volgt de instructies op en klaar is kees. Sneller kan niet. Makkelijker kan niet. Leuker kan niet.

 

Wat vraag ik voor Jouw BlogRecept?

De waarde van Jouw Blogrecept kan alleen jij zelf bepalen. Wat is een nieuwe klant jou waard, als die via een goed geschreven blogartikel bij jou aanmeldt? Misschien wel meer dan je zo op het eerste gezicht zou denken.

Toch vraag ik geen investering van jou – jij kunt Jouw BlogRecept gewoon kosteloos aanvragen. Het is mijn Gratis Cadeau voor jou. Vul daarom snel onderstaand formulier in!

 

Leave your Legacy

Saskia Steur

[gravityform id=”12″ name=”Aanvragen Jouw BlogRecept”]